Torsdag 19 juli

Idag var det dags för den årliga båtturen till Sunne. 8 stycken och x antal grejor packades in i Peters båt och sen satte vi fart mot Sunne. Resan tog ca 3 timmar pga att de var lite blåst så vi tog det lugnt.
Under resans gång så fikade vi, Nellie kissade på medhavd potta säkert 3 ggr, torkade t-shirt åt kapten, gjorde rent pottan i Fryken, mötte ångbåten Freja, Gurra somnade, vi njöt av utsikten och solade.
Vid tretiden var vi framme i Sunne och där la vi till och begav oss sedan alla 8 till kinarestaurangen och åt mat. MUMS!!!! Min svåger tror förresten att jag följde med på denna båtresa av EN anledning, nämligen för att ÄTA. För det var fika, kinamat, glass och godis och jag var nog den som var gladast när maten kom in i mun!!!!!
Hemresan gick av stapeln vid 17 tiden och då blåste det inte alls,så då ökade kapten farten och vips så var vi i Kil igen, ja givetvis hann Nellie och Isak kissa på pottan några gånger, vi hann få i oss lite godis och Gurra sov en stund igen.

När vi kommit i land och plockat ur våra saker ur båten så åkte vi till en badplats så att barnen fick bada. De hade suttit still mycket av dagen så de tyckte nog det var skönt att springa av sig lite.
 
Imorgon ska vi ut och köpa ny tvättmaskin. Sen får det nog bli bullbak för det stundar ett 4 årskalas på måndag!

TACK snälla Peter, Sarah, Nellie och Gustav för att vi fick följa med på den fina båtturen. Vi ser redan fram emot
" Båttur 2008" !!!!!



289297-6

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0