Söndag 15 juli

289297-4

Otroligt, en dag utan regn. Hoppas nu att det fina vädret håller isig, vill ju gärna göra lite uteaktiviteter utan regnkläder och stövlar på.
Idag har vi köpt ny säng till Isak. Han fick en variant av loftsäng med skrivbord på sidan. Häftigast enligt honom själv var nog stegen med tre steg upp till bädden. Ibland har de små liven inte så stora krav.
Till lunch frossade vi i oss pizza tillsammans med Sarahs familj. Mums!!!!!
Imorgon bär det av till Kolmården för vår familj och min systerrs familj. Väldigt kul att Ni ville följa med oss, vi har ju så kul ihop. Tack för att Ni finns Sarah, Peter, Nellie och Gustav.
Här hemma har vi förberett resan genom att barnen har badat, vi har packat,barnen packat varsin ryggsäck med pyssel att ha i bilen, Leif har tvättat bilen och jag har nu slutligen förberett en STOR picknickkorg. Man åker ingenstans utan en ordentlig picknickkorg!!!!!!!!
Ska nu bara vattna mina blommor så de klarar sig för imorgon

Kommentarer
Postat av: auntie

Underbart att du fått med dej livets goda, PICKNICKORGEN som det viktigaste när man ska nånstans. GOa gubbar du har!! Hoppas pellissarna klarar sej när du nu ska vara borta så länge........törs du ta med din syster?? taskigt väder då kanske??!!!!!!

2007-07-16 @ 13:47:12
Postat av: Anonym

Åh, hoppas ni har det kul nu!!
Väntar på rapport!!!
Kramis!

2007-07-17 @ 10:58:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0