4 årsdagen !!!!!!

289297-19
                                             Isak som crossåkare



289297-18
                                         Är det verkligen en egen riktig crosshjälm??!!



289297-17
                                    Barnbordet på kalaset



289297-16
                      Blev visst ett dambord på kalaset


289297-15
             Här är gubbordet på kalaset




Kl. 6.50 imorse för att vara exakt öppnade vi Isaks dörr och sjöng " Ja må han leva...." så vackert man kan den tiden på dygnet. Isak sov så han blev glatt överraskad när tårtan och paketen kom. Han öppnade alla paket och hur gick det då med paketet med hjälmen i.............. Jo han blev överlycklig och hjälmen har använts inomhus och såklart när han har varit ute och cyklat(åkt cross som han säger).

Barnen brukar få bestämma vart de ska äta den dagen de fyller år och Isak valde Det Gyllene M:et, alltså Mc Donalds. Så vid 12 tiden blev det lunch där.

Sen gjorde vi något kul(tyckte även jag). Vi var till brandstationen och lämnade tillbaka flytvästarna vi lånat och  då hade vi sådan tur att damen som sitter i receptionen var upptagen så istället kom en BRANDMAN i 30- årsåldern ner och hjälpte oss så vi kunde lämna tillbaka och betala. Det var en riktig läckerbit och trevlig var han också. Kul att vila ögonen på. Titta får man!!!!!!

På eftermiddagen kom mamma, pappa, Sarah, Nellie och Gurra över på lite tårta. En mycket trevlig eftermiddag och vips så var kl.17.30 och min egen brandman kom hem, HÄRLIGT!!!!!!

Innan det var dags för Isak att lägga sig så frågade jag:
Isak, har du haft en bra födelsedag idag och var kalaset igår bra?
JAAAAAAAAAAAA, sa han, log och tindrade med ögonen.
Dagen kunde inte sluta bättre!!

Kommentarer
Postat av: auntie

Fäller en liiiten tår när jag läser om Isaks fina dag och ser de fina bilderna - då tänker jag föstås inte på bilderna från dam o herrbordet! Han ser så himla lycklig ut på bilden i sängen.
Tänk att Leif gått med i brandkåren....

2007-07-23 @ 20:57:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0