Mina tre......

289297-82
                   favoritkillar!!!!

Onsdag 29 augusti

ÄNTLIGEN var det dags. Idag öppnade IKEA i Karlstad. Är så otroligt glad att få IKEA så nära. Snälla mamma kom och passade Filip och Isak så lilla jag kunde åka till IKEA på öppningsdagen. Jag hade två kompisar med och allt gick hur smidigt som helst. Hade föreställt mig att det var lång bilkö, svårt att få parkering, slut på alla erbjudanden, lång kö in och total kaos inne i affären. Gissa hur det var?! Jo det var ingen bilkö, duktiga vakter på parkeringen som visade precis vart det fanns plats ledig, alla erbjudande varor fanns kvar och kön in till själva affären tog nog bara tio minuter och det gjorde ingenting för där var det uppträdande av StarBoys!!

När vi kom in så tog vi en kundvagn och började strosa omkring, fyllde korgarna mer och mer, stannade till i cafeterian på fika, blev bjudna på godis, ja vi hade det helt underbart. Alla människor var jättevänliga både kunder och framför allt personalen. Vid kassorna hjälpte personalen t.o.m att plocka ner i kassor åt oss. Pratade ( sålkart) med hon som plockade ner varor åt mig och hon berättade att kl.8.00 i morse så var alla på IKEA i Karlstad bjudna på frukost i cafeterian, Ingvar Kamprad med fru var där och de högsta herrarna inom IKEA bygget .
Det Ni!!!!

Vi var klara på IKEA vid 14.30 och då åkte jag hem till Kil. Köpte med ljus till mamma som TACK för att hon var barnvakt(Är såååååååååååååååå tacksam för det), pappa fick pastaälgar och till Sarah köpte jag paraply.

Eftersom det var så himla trevligt och kul kände jag att jag skulle gärna ta en sväng till redan idag tillbaka till IKEA. Sagt och gjort, jag ringde Lotta och hörde om hon ville med nu när hon jobbat klart för dagen och det ville hon.
Kl.18.30 var jag där igen med en kundvagn och samma härliga känsla infann sig så fort jag kom innanför dörrarna på dennna UNDERBARA affär!!!!!

Måste också berätta vad jag handlat:
Blommor och krukor till sovrummet vårt, tidskriftssamlare i plåt till barnen, paraply, pastaälgar, doftljus, skrivbordslampor, fleecefiltar, blomma till lekrummet, durkslag, grytor, visp och muggar till jobbet.
                                   ÄR SÅ GLAD!!!!!!

289297-81
Fina kassar va??!!

289297-80
Malin Pernilla Barbro i cafeterian på IKEA i Karlstad

289297-79
Cafeteriaparkeringen

289297-78
Framme vid ingången!

Tisdag 28 augusti

Tänk vilken lyx, idag bjöd Sarah oss på middag. Hon hade stekt pannkaka och till det fick vi glass, sylt och socker. Smarrigt värre. TACK snälla Sarah!!!!!

Vad har jag gjort annars idag? Jo jag har jobbat till 16, pratat i telefon med en dam från statistiska centralbyrån, badat barn och strukit kläder..Alltså har det inte varit en så jättespännande dag utan mest en vanlig vardag MEN imorgon då blir det en speciell dag, då öppnar IKEA i KARLSTAD. Helt perfekt och jag ska dit. Kameran ska med så kommer jag in på drömaffären ska jag lova er att jag ska lägga ut lite trevliga bilder från dagen.......
Undrar just om pic-nic korgen ska med i bilen så jag och mina två kompisar har något att stoppa i oss när vi sitter i bilen......
Nu måste jag lägga mig så jag är utvilad till imorgon!!!!!!!!!!!!!

289297-77
Välkommen IKEA i Karlstad!!! Såhär tomt är det nog inte imorgon kl.10.00.


289297-76
TACK för god mat Sarah!!!!

Söndag 26 augusti

Då har snart denna helg också passerat med raketfart, fast när man har kul går tiden fort sägs det!
I lördags var Leif i Askersund på rally hela dagen. Jag var hemma med smågrabbarna och hade fullt upp hela dagen. Jag körde Filip på kalas, handlade gardiner till kök och lekrum, tvättade, solade, hämtade Filip och spelade plockepinn med Isak ( det är mycket kul nu).
På kvällen när Leif och Peter kom hem blev det sallad och pizza på altan, MYSIGT!!!!!

Idag söndag har jag varit till mormor och morfar med lite söndagsläsning, fast när jag kom dit hade de redan varit ute på promenad (till ICA) och handlat expressen. Men de får studera de andra tidningarna jag hade med.

Mormor hade ingen flugsmälla och ingen vattenspruta (att ha när man stryker) så det fixades.
Gräset växer så det knakar, idag var det dags igen att låta gräsklipparen arbeta. Precis när jag var klar kom en regnskur, ibland har man tur. Sen kom det fina vädret tillbaka igen. Har haft strålande sol och varmt fredag, lördag och söndag vad mer kan man begära av en ledig helg??!!

Imorgon börjar Leif jobba igen efter semestern, Filip ska till skolan, Isak ska till dagis och jag ska jobba. Hoppas att lämningarna på dagis/skola fungerar bra. Just för Isaks del har det varit lite som att singla slant det där med lämningar. Oftast går det bra men ibland en liten tår. Märks att vi är släkt......Så håll nu tummarna!!

289297-75
Läsningen till mormor och morfar

289297-74
Skönt med nyklippt!

289297-73
Matsedel för veckan klart.


289297-72
Nya köksbordet, stolar och gardinerna!!


Torsdag 23 augusti

Helgen är snart här. Härligt!
Jobbat mellan 7-14 sen var jag till två möbelaffärer och tittade på kölksbord, INTE lätt att bestämma sig vad vi ska ha.
Eftersom det var en så fin kväll idag så bestämde vi 4 oss för att ta cyklarna in till Kil och äta på uteserveringen på nya pizzerian. Jättegod mat!!!!
Sen avslutade vi med att ta en glass innan vi cyklade hem, vilken underbar kväll.
Nu sover småkillarna. Leif ser på tv och jag ska läsa lite reklam.
Är nu ledig i tre dagar, hoppas vi får fint väder så vi kan vara ute mycket!!!

image70
Smaskigt!!!

image71
En glass är aldrig fel men jag borde nog tagit en frukt istället...........

Onsdag 22 augusti

Tänk vad upprörd man kan bli ibland  Har varit några dagar nu på jobbet som som bestått av "tråkigheter". Vi har ett tungt jobb på olika sätt men ibland är det bara för mycket. En tjej sa igår på jobbet att det känns som " skeppet håller på att sjunka".
I vissa situationer på jobbet är det EXTRA viktigt att ha en bra chef..........sköterskor...... läkare.........
Ibland blir man "trött"när det fattas vikarier, vi ska på kurser som INTE leder till någon förbättring, vi blir inte tagna på allvar, anhöriga som inte förstår vårt jobb, slöa vikarier som ÄLSKAR datorer och verkligen BARA är där för pengarnas skull, tjafs och tjat, folk som bara ser bekymmer, negativa överraskningar, slarviga möten och sist men inte minst så blir personal halvt ihjälslagna av vårdtagare men ändå inte tagna på "allvar"!!
Nu är jag INTE glad. Det är inte ofta jag gnäller men ibland gör jag det och då är det (enl. mig) befogat också!!
Jag BARA undrar: Skulle det varit någon skillnad om vården övervägande bestod av män?????
Det som är tur är att på mitt jobb är vi en stark arbetsgrupp och kan prata för oss. Det har vid ett antal tillfällen gjort att vi har lyckats prata oss till att chefer och anhöriga förstått vad vi vill, men det är inte lätt. Ibland kommer "hjälpen" för sent..........
Nu tycker jag det varit så mycket negativa och trista saker omkring mig så nu får det vara bra. Även om inte jag tar åt mig av alla bekymmer som jag hör så kan man inte skaka av sig allt heller. En del åker på en räkmacka genom livet och för en del andra är livet ett rent helvete!!!!!

Nej, nu har jag spytt galla tillräckligt!!
Nu är jjag sugen på att göra något kul, något positivt och vad kom jag just att tänka på tror Ni?

IKEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu är det bara EN VECKA KVAR TILLS PORTARNA SLÅS UPP I KARLSTAD!!!!!
Det är som en dröm för mig att IKEA kommer just till Karlstad.Jag ska dit på premiärdagen om jag så har magsjukan. Jag ska inte handla något speciellt men känslan av att ha varit där på premiärdagen den är fin. En arbetskamrat sa till mig för ett tag sedan: Det är allt lite Alice Timander över dig ditt premiärlejon, gulligt va!!

Minerna på barnen visar hur livet kan vara, både allvarligt och kul!!!

image68


image69

Måndag 20 augusti

Idag blev han stor, Filip alltså för idag började han förskoleklass. Kl.10.00 var tiden vi skulle komma till skolan. Vi (jag, Leif, Filip och granntjejen Alva) cyklade till skolan i ett härligt sommarväder. Spännande tyckte jag iallafall, Filip tyckte nog det var som vilken dag som helst.Hann hade klätt sig i sina nya kläder och givetvis var den nya RYGGSÄCKEN med, det var väldigt viktigt tyckte Filip.
De första två veckorna är klassen indelad i smågrupper för att lära känna varandra ch fröken lära känna " sina" nya barn. När vi hälsat på fröken och sen haft rundvandringen på skolan var det dags för oss föräldrar att få lite papper och information. Barnen satt med förskolläraren (som också är med i klassen) och gjorde namnskyltar till sina lådor sen blev barnen bjudna på glass och vi vuxna fick kaffe.
Innan vi kulle gå hem för dagen (var där en timme idag) så blev det sång, alltid när skoldagen är slut så sjunger de en speciell sång, tänk om man gjorde det när man gick i nian........(skratt).
Nu har vi varit såååååå duktiga och lämnat regnkläder, stövlar, extrakläder och inneskor på skolan/fritids så nu är det bara att börja!!!! Fast som jag skrev så är det inskolning i klassen först så första riktiga skoldagen blir 4 september.

Förutom skolstarten så
Mamma och pappa kom förbi på kaffe på eftermiddagen, jag har varit på aerobics och sen har Leif och jag hjälpts åt att städa huset.

289297-67
Oslagbara Ajax!! Nu har vi rent ett tag igen.



289297-66
Av Er hade jag god hjälp på gympan idag!


289297-65
Filip och jag på väg till Filips första skoldag!

Söndag 19 augusti

Idag var det då dags!!!!  Min mormor och morfar flyttade till en jättefin lägenhet i Kil. Flytten gick bra sa de som hjälpte till, själv ordnade jag bara LITE med markservicen. Lägenheten har nya tapeter och golv, är jätteljus och öppen planlösning. KANONFIN enligt mig. Tror och HOPPAS att mormor och morfar kommer trivas bra i sitt nya hem!!
Imorgon skall mormor och morfar tillbaka till Boda och hämta lite mera grejor, der är ju så att de har Boda kvar så de kan ju åka som de vill men det är ju lättare att bo i lägenhet speciellt på höst och vintern så man slipper skotta snö, kratta löv, vara drabbad av elavbrott och dylikt. De är ju faktiskt 87 och 81 år!!!!!!!
När vi hade varit upp till lägenheten idag så sa de att de var så nöjda med allt .Känns SKÖNT!!!!

annars har dagen bestått av : köpt ny fisk( en mal), varit på lunch hos syrran, tvättat, badat barn och bäddat rent i sängarna.
Imorgon ska Filip börja förskoleklass, SPÄNNANDE, önskar och hoppas att våra barn kommer ha lika kul i skolan som vi hade!!!

Monica, kolla vad nöjd Isak blev när jag hade bäddat rent i hans säng och han fick sova på det nya örngottet från er.


289297-64
 Välkomna till Kil mormor och morfar(bilden är från Gustavs 1-årskalas.


289297-63
Tuff kille sover på tufft örngott, TACK Täby. Filip tackar för sitt också!!

Lördag 18 augusti

Idag är det lördag och jag är ledig. Leif och Peter är i Arvika hela dagen för att titta på  Quad-Cross........... Jag kan väl enkelt beskriva det  som motocross med fyrhjulingar. Peter och Leif har en varsin sådan "leksak".  De drog iväg vid 9-tiden med picknick lådan med sig och givetvis kameran!! De kom hem på eftermiddagen och var sååååååååååååååå nöjda med turen. Leif hade kört ca 22 mil den dagen så som Ni förstår tog de inte den närmaste vägen till Arvika. ...........

Jag och barnen var hemma på förmiddagen sen var vi till Fryksta med mamma, Sarah, Nellie och Gustav och köpte oss en varsin glass som vi avnjöt ute i solen!

När barnen lagt sig på kvällen och Leffe hamnade vid datorn åkte jag bort till Sarah. Där var nämligen mamma och pappa som satt barnvakt åt Gustav. Vi passade på att äta lite kräftor och småpratade. Var jättegott och ska nog förska och handla hem några paket och bjuda hit lite gäster framöver!!

289297-62
Leif redo att dra iväg.

289297-61
Smaskigt värre!!!! Inte ofta man dricker lättdryck till kräftorna!

Fredag 17 augusti

Har jobbat mellan 7-14 sen blev det silverfisken hem j-kligt snabbt för kl.16.00 hade vi stämt träff med kompisar. NU var det äntligen dags för bad i vedeldad tunna. Vilken upplvelse!!!!!
Vi gick i tunnan när vattnets temperatur var 28 grader och gick ur när det nått 42 grader!!!!! Det var hur skönt som helst.
När vi hade badat klart så grillade vi och grabbarna fick såklart öl! Själv behövde jag ingen öl. jag var helt mör i kroppen efter badet och det kändes som om jag också druckit öl. Undrar hur jag hade varit OM jag druckit............ Nästa gång tror jag vi ska testa detta.......Är det någon av er som följer med och skrattar tillsammans med mig i pölen då?
Filip och Isak var ju också med och de tyckte också det var kul. När de badat klart så var de ner till stranden, tog en tur i skogen och plockade lingon och Isak var helt lyrisk för han hade gjort sina behov på en gammal toallett kom han och berättade, i själva verket var det alltså ett utedass som han tyckte var så " spännande".
När klockan passerat 22 var det dags att åka hem. En JÄTTELYCKAD kväll.
 TACK Pontus och Malin!!!! Vi kommer åter!!!!!


289297-60
 Två nybaddade grabbar.


289297-59
Leif och Filip i tunnan.

Torsdag 16 augusti

Idag har det varit en hektisk men otroligt KUL dag. Jobbade kl.7-16 sen kl.16.30 var jag på massage i en timme. På massagen så knakade det och brakade och gjorde ont men med magiska fingrar och lite olja så är hela ryggen mjuk igen, FANTASTISKT!!!

Kl.18.30 hade Bibbi och jag gjort upp att hon skulle komma till mig. Mycket riktigt kl.18.30 kom hon och vi begav oss till Glada Killingen. På restaurangen blev det god mat och öl.
När vi hade ätit färdigt och pratat klart (efter 3 ½ timme ) kom Patrik ( Bibbis man) och hämtade oss. Kan Ni gissa vad som satt i baksättet??? Jo, två barn som sov gott i sina bilstolar. Patrik hade och väckt barnen, satt ut dem i bilen med filtar på sig och sen åkt och hämtat oss, GULLIGT va??!!!
TACK Bibbi för en trevlig kväll det är alltid lika kul med dig!!!!!!!!


289297-58
Såhär glad känner  jag mig efter denna dag!!

Tisdag 14 augusti

Då har jag klarat av en arbetsdag. Allt var precis likt sig och när man jobbat någon timme kändes det som om jag bara varit borta några dagar fast det egentligen varit 4 veckor!!!!
Känns skönt att vara tillbaka och alla arbetskamrater var på gott humör.(undrar hur länge??? ). Vi är 13 stycken och alla av det kvinnliga könet, jag är den yngsta(?!) och äldsta är 62. Så alla gånger tycker vi inte lika alla 13 och då kan det bli livliga diskussioner som ni förstår. Ibland är det riktigt kul oh ibland mindre kul!!! Fast oftast har vi jättekul ihop.Vi brukar få på fest ihop, utbildningar, ljus/smyckeparty och snart kanske vi tom ska åka ut med en av Karlstads trevligare båtar och äta räkor tillsammans.

I måndags började jag ju en "skärpning", inget godis, dricka och snabbmat under veckorna. Har satt upp ett mål när det gäller min vikt och när jag nått detta ska jag ändå försöka att fortsätta vara lika duktig under veckorna.
Idag har jag frutom lunch och middag ätit massor av vindruvor. Imorgon ska jag också äta massor av vindruvor för det är riktigt gott!!! Jag kan vara stönig om jag vill!!!!!! Det känns jättebra att brja nu känner jag, känner mig såååååå peppad.
Har bestämt att eftersom jag inte köper något godis under veckorna så ska jag varje fredag köpa mig två trisslotter istället. Lottera med vinst på ska jag samla i ett kuvert och sen lösa in dem tll sommaren 2008, sen får vi se vad pengarna räcker till....... Kul ide va??!!

289297-57

Nyttigt va? Min kropp är nog i chock nu!


289297-56

Mitt egna lilla " kontor" på jobbet.

Söndag 12 augusti

Nu är det bara 10 timmar kvar innan min semester är slut. Kl.06.45 ska jag infinna mig på jobbet igen. Just nu känns det sisådär måste jag erkänna. Har haft en sommar när vi inte har gått upp före kl.7.30 en enda dag. Barnen har "skött " sig när det gäller att sova på morgonen men imorgon ska lilla jag upp kl.05.15............ De andra i familjen är lediga i två veckor till!!!!!!!!

I helgen har vi varit i Dalsland hos min systers svärfar. Det var både Sarahs och min familj som var där. Vi hade en JÄTTETREVLIG helg med god mat, vin, bad, fin stuga att sova i, trevligt sällskap och MASSA motordrivna fordon runt omkring oss på gården.......... Vad sägs om tre bilar, tre stora fyrhjulingar, en stor motordriven trehjuling, åkgräsklippare och sist och faktiskt minst en fyrhjuling för barn.
Kan Ni fatta vilken lycka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Farfar hade köpt en alldeles ny fyrhjuling till Nellie och Gustav och minst lika mycket som Nellie åkte, åkte även Filip och Isak.Det var inget bråk utan de turades om riktigt bra. De åkte på gårdens grusplan och upp för en backe på gården och sen ner tillbaka. Så har NÄSTAN hela lördagen och söndagen sett ut för barnen.
Själv har farfar Kjell servat med fika, mat, lekt med alla fyra barnen och givetvis pysslat på något byggprojekt. Tror inte Kjell har några bekymmer att sova i natt!!!!
TACK alla för att vi fick komma ner en helg och "leka " av oss, vi hade det jättetrevligt!!!!!!!

Imorgon börjar det tuffa på riktigt: Inget fikabröd, godis och sötdricka under vardagarna, gärna motionera 1-3 ggr/vecka. Nu får det f-n bli ordning på detta ätande. Har också köpt en digitalvåg och jag ska väga mig varje måndag och hoppas att bra resultat visas. SKÄRPNING!!!!!!
Jag ska ge er rapport om hur det går. Har Leif  slutat snusa så ska väl jag klara detta.......(Värst vad jag var kaxig där då)!!!

289297-55
Barnens " leksak" under helgen.

Fredag 10 augusti

Vilken dag!!!!!!!
Mamma och pappa ringde i går och frågade om barnen ville komma till stugan över dagen och leka. Svaret var givetvis JAAAA!!! Kl.10.00 blev barnen hämtade och Leif och jag har haft en HÄRLIG dag! Leif har målat klart altan, jag har rensat bland barnens kläder, tagit reda på saker som skulle läggas ut i förrådet och varit och handlat.
När det var dags för lunch åkte vi till pizzerian och åt, vi satt t.o.m ute och åt.

När Leif hämtade barnen på kvällen så packade jag för vi ska åka till Dalsland i helgen och vi åker ganska  tidigt imorgon bitti så det är bäst att göra klart ikväll.

Barnen hade haft det så bra i Butti, precis som de brukar. Morfar har hjälpt dem att bygga en koja i skogen under sommaren och idag blev den klar. Innan barnen åkte hem så var det invigningsfika i kojan, saft och bulle bjöds det på!!!
TACK mamma och pappa!!!!!


289297-54
Delar av bygglaget inspekterar kojan. Bilden är från tidig sommar.


289297-52
Leif målar altanräcket och är trött på alla småflugor som fastnar i färgen!!

Torsdag 9 augusti

Klockan är mycket och jag är trött. Har varit på en MYCKET efterlängtad tjejkväll. Vi hade det väldigt trevligt och efter middagen och efterrätten gick vi till Harrys och tog en öl (cola för mig, jag körde)!!!
Nu måste jag sova!!!

289297-51
Delar av tjejgänget nere på Harrys.


289297-50
Värdinnan för kvällen, hennes dotter och jag.

289297-49
Den efterrätten Ni!!!!

GRATTIS...........

289297-48
mamma på Sylvia-dagen idag den 8 augusti!!!!

Onsdag8 augusti

Solen sken från en klarblå himmel och jag var tvungen att ta hand om stryktvätten........ Men jag vill sola också. Kom på den himla smarta ideen att stå ute och stryka och samtidigt sola. Perfekt!!!!!
289297-45
Smart va??? eller koko???


Kl. 12.30 var det dags för Filip och mig att åka till Fritids( Katten Jansson) och hälsa på. Där var flera av hans kompisar och deras föräldrar för att också förska få en inblick i hur fritids/förskoleklass fungerar. När vi kom in i klassrummet så sa Filip till en kompis(Liam): Men oj, har du också tappat en tand i sommar, det har jag också. Själva klassrummet var inte så intressant. Det häftigaste var nog att träffa kompisarna igen och efter fikat gick killarna in i ett rum och började leka. Härligt Filip, fortsätt så!!!  Personalen var jättegullig och berrättade hur dagarna brukar se ut, hämtning o lämning, inneskor och mattider. Har bara hört gott om detta fritids och det verkar ju stämma. Skönt!!!!!!!
Viktigt att tillägga är att inte bara jag tyckte det var bra. Filip som ska vara där på dagarna tyckte också det var kul och undrade när han la sig vilken tid han ska iväg imorgon.!
Hoppas det går lika bra när lillebror ska tillbaka till dagis nu efter sommaren. Jag håller tummarna!!!!

289297-46
En stor liten 6 åring!!!

 På eftermiddagen kom det ett paket från H&M med höstytterkläder till barnen. För en tid sedan var jag in till city och skulle köpa dessa höstkläder men kläderna var redan slut så det fick bli att beställa, tack gode gud för postorder!!!!

På  kvällen var det fina vädret slut, barnen var hos granntjejen och det var dags att komma hem för kvällen, då såg det ut såhär
289297-47

Tisdag 7 augusti

Idag var det ÄNTLIGEN dags!!! För vad då? Jo att jag och ett par kompisar från Sunne skulle ses. Vi hade försökt hela våren och få till en träff men alltid så var någon sjuk, jobbade eller upptagen med annat. Men idag blev träffen av. Vi hade en jättetrevlig dag, de kom vid lunchtid så vi åt lasagne och sallad och pratade oss genom hela lunchen!!!!  Sen gick vi ut i solen en stund och fortsatte "skvallra" innan det var dags för kaffe och dajmtårta.
När kl. var 15.30 var det dags för sällskapet att åka hem. Men vi lovade att få till en träff redan i höst.

Har även varit ute och shoppat på Persmäss idag. Det blev en höstkjol och en "höstkavaj".

Barnen och Leif var och badade och gjorde lite småärenden idag när jag hade besök och när mina gäster rest ringde jag Leif och kollade vart de var. De var kvar och badade och hade sällskap av mamma, pappa, Sarah, Peter, Nellie och Gustav. Jag kastade mig in i min silverbil och åkte till stranden även jag, bytte om till min nya bikini och tog ett dopp i Fryken, riktigt härligt.

Efter badet bjöd mamma och pappa oss alla på mat, TUSEN TACK för att jag slapp stå vid spisen denna kväll!!!

289297-41
TACK för god mat mamma och pappa!!!!

289297-44
Bikini 2007!!!!


289297-43
Persmässefynd nr.1


289297-42
Persmässefynd nr.2

Måndag 6 augusti

När man väl råkar till och få sovmorgon så känns det som om halva dagen gått innan man bäddat, ätit frukost och klätt sig. Idag " råkade" barnen sova till 8.40 och det kändes verkligen så som jag beskrev det. Fast man ska ju inte gnälla.......

Idag har vi haft strålande sol hela dagen så efter lunch åkte vi till stranden och där var även Sarah och hennes barn så det lektes i x antal timmar i och vid vattnet innan det var dags att åka hem.

289297-40
         Sand och vatten är kul tycker Gustav.


289297-39
 Nu åker vi!!!!!

289297-38
     Isak och Nellie i Fryken 6 augusti 2007

Söndag 5 augusti

Då var sista semesterveckan här........ Känns både bra och mindre bra. Men när jag väl befinner mig på jobbet igen den 13 augusti kl. 06.45 så tror jag nog att det känns bra igen. Kul och skönt att träffa arbetskamraterna igen och komma in i en bra vardag igen med mat, tider, dagis, skola, handling och allt annat. När man har semester blir ju ingenting som det brukar vara, man sover länge, lägger sig sent, tvätten växer och framför allt så ÄTER man mycket. Ang. maten så ska det VERKLIGEN bli ordning igen den 13 augusti!!!!!!
Sarah o Peter, jag beundrar Er!!!!!!!

Vi har varit i Ljungskile hos bekanta fredag och lördag och vi hade det sååååååååååååååå trevligt. Barnen leker bra ihop, vi blev verkligen uppassade med god fika, lunch och middag och på kvällen kom så klart chips och ostbågar fram!!!!!!  TACK FAMILJEN EKSTRÖM!!!!!!!!!!!
Lördagen tillbringade vi på Liseberg. Fint väder och mycket folk MEN himla kul!!!!

Idag har barnen och jag varit i Mariebergsskogen på barnallsång, jag och killarna trivdes som fisken i vattnet.
Imorgon lovas det sol, då intar vi fyra beachen!!!!



289297-37
   Från allsången


289297-36
  Krabb fiske på västkusten



289297-35
  En av alla de trevliga fika/mat stunderna i Ljungskile


289297-34
         SOMMAR 2007!!!!

Torsdag 2 augusti

Idag är det en sådan dag när man önskar att dygnet hade ca 40 timmar......... Hade en hel del att göra idag och jag tror jag har hunnit det jag ska.

Började dagen med en sväng till leksaksaffären, sen har dagen fortsatt i rask takt med: lek för barnen hos kompisar i Skåre, pizzalunch. städat hemma, packat inför vår semestertripp till Ljunskile/Göteborg, städat akvariet och nu på kvällen har jag varit hos mor o far på Råtorp. Där var  det fint besök, min underbara moster och hennes äldste son med flickvän var också där. Vi åt god mat, pratade, skrattade och talade visst lite gamla minnen!!!!!!!

Min kusin är i Karlstad på jobb. Denna sommar åker han runt på turne med Per Gessle. Joakim(min kusin) fixar med ljus, ljud och bild under konserterna och imorgon är det alltså dags för Gessle att sjunga i Karlstad.
Jocke ska jobba då och moster, syster, mamma och svåger ska gå dit och lyssna på Gessle!!!! Själv tar jag min händige man och åker till goda vänner i Ljungskile!!!!!!!!!!

Måste berätta också att vi har varit hos goa vänner i Ivarsbjörke hela onsdagen och tisdagen tillbringade vi i Rottnerosparken. Lägger in bilder på detta.
289297-31
   Tre motortokiga killar i Ivarsbjörke




289297-30
      Filip o Isak i Rottnerosparken

289297-32
       Tack alla som var på middagen på Råtorp ikväll, det är såååååååååå
       kul när vi ses!

Ha det bra, bloggar på söndag igen!!!!


RSS 2.0